tiistai 30. huhtikuuta 2013

Uudet Crocs:it!!

Eilen oli taas vuoro tämän mamman lähteä shoppailemaan. Muuten pysyttäydyin etsimään kaikkea tarvittavaa vain pojalle, mutta itselleni annoin luvan ostaa uudet Crocs:it. Ei niitä ns. tavallisia Crocs:eja vaan ihan käyttökengät. Eipä siis muuta kuin Flamingon Crocs-kauppaan.

Olemme miehen kanssa ihastuneet Crocs:in valikoimiin pari talvea sitten ja sen jälkeen olemme niitä kummatkin ostaneet. Tähän asti keväällä olen käyttänyt hyvin paljon Crocs:in talvisaappaita, jotka on ollut todella mukavat jalassa. Ja koska ovat tehty tutusta Crocs-materiaalista, niin ovat olleet todella keveät ja ennen kaikkea myös veden (=loskan) kestävät. Viime kesän tallustelin Crocs:in "ballerinat", mutta nyt halusin jotkut toiset vielä.. Ja mites kävikään?

Ostin sitten kahdet (!!) uudet kesä-Crocsit.. Toiset olivat sellaiset, joita lähdin etsimään ja toiset ihan vain sellaiset, joita en voinut jättää hyllyyn :) Esittelen nämä jälkimmäiset täällä ensin.

Eli tadaa!!!


Woman's Beach Line Boat Shoes by Crocs

Koska ostamme useampia pareja Crocs:in kenkiä vuodessa kahdelle aikuiselle, niin olemme luonnollisestikin myös liittyneet Crocs:in kanta-asiakkaiksi. Siksipä tällä kertaa sainkin toisista pareista -25 % keräilyleimakortin avulla. Alennuksia ei ole mitenkään kovin hankala saada, sillä kun ostan yhdet normaalihintaiset kengät saan jo heti seuraavista sitten -50 %. Ja seuraavat kengät ostetaan hyvinkin pian, sillä puhuin jo eilen miehelleni, että hänelle pitäisi mennä katsomaan uusia kesäkenkiä. Ja sellaiset taisinkin jo löytää, jos mies vaan livenä tykästyy. Kuvan perusteella näytti jo peukaloa ylöspäin :) Eli nämä ovat noista yllä olevista ostamistani kengistä miesten versiot.



Myyjä muisti myös suositella "krokovoita", mutta sitä löytyikin meiltä ennestään. Ihan ehdoton juttu kaikille Crocs:in omistajille. Niillä saa Crocs-kenkiin uuden kiillon ja auttaa mielestäni Crocs:ien puhtaana pitämisessäkin, kun lika ei niin pääse pinttymään niihin. Joten sellainen mukaan ehdottomasti kaikille seuraavalla kenkäkauppakerralla. Toinen jota käytän Crocs:ien puhdistamiseen on Taikasieni! Sitä suosittelen myös!! Niitä löytyy ihan tavallisista hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

"Krokovoi" eli Crocsbutter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti