lauantai 1. kesäkuuta 2013

Veet Easy Wax

Jälleen oli Buzzador-kampanjan kautta mahdollisuus päästä testaamaan hyvinkin ajankohtaista tuotetta. Sillä nyt jos koskaan on syytä pitää sääret silkin pehmeinä. Posti toi tullessaan Veet:in uutuuden: sähkökäyttöisen roll-on-vahaajan. 

Tuote on kivan näköinen ja naisellinen. Muotoilultaan sopii hyvin käteen ja siitä saa tukevan otteen. Pinkin suojakorkin alla on vaha-roll-on, josta on helppo levittää vahaa käsiteltävälle ihoalueelle.

Itse olisin toivonut, että tuote olisi nopeammin käyttövalmis. Vaha lämmitetään roll-on:iin kiinnitettävällä verkkovirralla noin 40 minuutissa. Tämä on hieman haastavaa varsinkin, kun nyt kotona on reilun 5 kk:n ikäinen poika. On melkolailla mahdotonta arvailla minkälainen tilanne on tunnin päästä.


Vaha on sopivan lämpöistä eikä sen kanssa ole vaarassa polttaa itseään. Vaha levittyy ilman ylimääräistä sotkua roll-on:ista tasaisesti iholle.


Vahan päälle asetetaan mukana tuleva paperiliuska ja hierotaan sitä hyvin vahan päälle. Liuskan poistamisessa oli alkuun ongelmia. Tai siis lähinnä tekniikka hukassa. Itse olin repäisemässä liuskaa irti turhan nopeasti/rivakasti ja silloin karvat eivät poistunutkaan. Muutaman treeni kerran jälkeen oppi vetäisemään "sopivan rauhallisesti" ja karvat lähtivät hyvin. Usein saattoi olla tarve asettaa liuska vielä uudelleen käsiteltävälle kohdalle, mutta eipä siitä nyt juurikaan ylimääräistä vaivaa ollut. Tuloksena kun kuitenkin sitten sai silkin pehmeät sääret :)

Oma ihoni ei käsittelystä edes ärsyyntynytkään, joten kaikin puolin oli oikein positiivinen kokemus. Ainoa miinus tulee vain tosiaan siitä, että vahan lämpeäminen kestää niin kauan.

Testattavaksi sain myös Veet:in Presicion Wax & Care:n, joka on tarkoitettu kasvojen karvojen poistoon. Kulmakarvoissa en oikein oppinut sitä käyttämään, mutta ylähuulen haituviin tämä oli oikein loistava! Suosittelen!!



#buzzador 
#veeteasywax
#veetprecisionwax

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti