perjantai 25. tammikuuta 2013

Se on tapahtunut!!

Meinaan kauan odotettu poikamme päätti valita syntymäpäiväkseen jouluaaton. Kaikista mahdollisista päivistä juuri sen! Tulemme taatusti kuulemaan hänen suustaan kitinää ja valitusta siitä, että "ihan tyhmää, kun synttärit on jouluaattona", mutta valitettavasti meillä vanhemmilla ei ollut mitään mahdollisuutta vaikuttaa asiaan. Se olit sinä pikkuinen, joka päätit puhkaista lapsivesikalvot :)

Poika on nyt 1 kk:n ikäinen, joten kokemusta mammana olosta ei vielä liioin ole, mutta pikkuhiljaa alan kyllä pääsemään joistain asioista jyvälle. Kuukausi on kulunut aivan hurjaa vauhtia ja pelottaakin, että poika on armeijaiässä ennen kuin huomaankaan..

Tässä blogissa olisi tarkoitus seurata pojan kasvua ja kehitystä, mamman jaksamista, päivittäistä vauva-arkea ja puuhailua, vauvatuotteita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä -mille vain jää perusarjelta aikaa..

Toimii itselleni muistutuksena siitä, mitä kaikkea on tullut vastaan. Toivottavasti mukaan eksyisi muutama lukijakin, niin tulisi intoa kirjoitella ahkerammin. Mikäli siis olet eksynyt tänne sivuille, niin jätä ihmeessä kommenttia, niin tiedän käynnistäsi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti